EMS - Stol

Säg nej till inkontinens, bäckenbottenproblem , urininkontinens och nedsatt intim tillfredställelse. En unik behandling av bäckenbotten.

Upptäck våra effektiva EMS stolar för muskelstimulering. Stärk din muskulatur och få en starkare kropp med EMS träning hos oss!

Om EMS- Stol (Pelvis Floor) för Bäckenbotten, Urininkontinens och intim

Säg nej till inkontinens, bäckenbottenproblem , urininkontinens och nedsatt intim tillfredställelse. En unik behandling av bäckenbotten.
Vad är bäckenbottenmuskel? Bäckenbottenmuskeln är som en fjäder som förbinder blygd och svanskotan etc. Den finns runt urinröret, slidan och slutet av ändtarmen, stödjer bäckenhålan och bukorganen, verkar synergistiskt på urinblåsan, tarmarna och sexuell funktion. Bäckenbottenmuskler är nära besläktade med sexuell funktion och urinfunktion. För svaga bäckenbottenmuskler är den senaste tidens huvudsakliga inverkan förlusten av kvaliteten på sexlivet.
1 pass = 12000 Kegel övning. Det kan hjälpa dig att spara tid och stärka bäckenbottenmuskulaturen. Magshape Pelvic Floor använder elektromagnetisk energi för Du sitter på stolen fullt påklädd i 30 minuter.
Magshape Pelvic Floor är ett bra alternativ för kvinnor och män i alla åldrar som önskar lösning för urininkontinens, återhämtning efter förlossning, och förbättring av kvaliteten på deras intima liv.En behandling tar runt 30 minuter och det behövs ungefär 6 behandlingar som genomförs vid två tillfällen per vecka.
 

Vår prislista

EMS – Stol

30 minuter, 645 kr