Hifu 7D

HIFU - huduppstramning och fettreducering HIFU (Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud)är en icke-kirurgisk behandling där man använder sig av säker ultraljudsenergi för att lyfta och strama åt huden på ett naturligt sätt, utan kirurgi och utan konvalescens.

Vill du ha en ansiktslyftning utan kirurgi? Prova vår HIFU 7D-behandling på Göteborgs Estetisk Medicin! Boka enkelt online. Resultat syns direkt efter behandling. Kontakta oss idag!

Om behandlingen Hifu 7D

HIFU – huduppstramning och fettreducering HIFU (Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud)är en icke-kirurgisk behandling där man använder sig av säker ultraljudsenergi för att lyfta och strama åt huden på ett naturligt sätt, utan kirurgi och utan konvalescens.

Man börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen.

Behandlingen tar 15 till 45 minuter och man ser fullt resultat efter cirka tre månader då det har bildats nytt kollagen i huden som lyfter och föryngrar. De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror på ålder och hudens tillstånd.

Alla hudtyper både män och kvinnor kan genomföra behandling med HIFU. Dock ej gravida, eppileptiker eller personer med pacemaker.
Med hög precision värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, t ex 3 eller 4,5 millimeter.

Uppvärmningen ger biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagennybildning, uppstramning av djupa bindvävshinnan och minskning av fettlagret beroende på vilket djup man arbetar på.

Vår prislista för Hifu 7D

HIFU 7D Hals & Dubbelhaka

20 minuter, 899 kr

HIFU 7D ANSIKTE (utan hals & dubbelhaka)

20 minuter, 2 000 kr

HIFU 7D Ansikte+ Hals+ Dubbelhaka

35 minuter, 2 499 kr

HIFU 7D Dekolletage

30 minuter, 1 999 kr

HIFU 7D kropp / mage eller kärlekshandtag

35 minuter, 3 999 kr

HIFU 7D Runt ögonen

15 min, 999 kr
 

Skilladen mellan HiFu 7D & HiFu 9D

Hifu 7D och Hifu 9D är två olika typer av högintensivt fokuserad ultraljud (HIFU) -behandlingar. Skillnaden ligger i antalet dimensioner som behandlingen täcker. Hifu 7D täcker sju dimensioner medan Hifu 9D täcker nio dimensioner. Detta innebär att Hifu 9D är mer omfattande och täcker ett större område av huden än Hifu 7D, vilket kan leda till mer effektiva resultat. Både Hifu 7D och Hifu 9D används för att föryngra huden och reducera rynkor, men det är viktigt att notera att resultaten varierar från person till person.

Se nedan för prislista för HiFu 7D & HiFu 9D