HiFu 9D

Vi erbjuder allt din hud behöver, från en klassisk ansiktsbehandling till specifika behandlingar med en högre koncentration av djupverkande ingredienser för att ge resultat. 

HIFU 9D är en icke-kirurgisk behandling som ger en ansiktslyftning genom att stimulera kollagenproduktionen i huden. Boka din HIFU 9D-behandling på Göteborgs Estetisk Medicin idag.

Om behandlingen HiFu 9D

ördelar för huden. HIFU 9D står för High Intensity Focused Ultrasound och är en icke-kirurgisk behandling för att förbättra hudens utseende och känsla. Här är några av de många fördelarna med HIFU 9D:

  1. Effektivt resultat: HIFU 9D är en mycket effektiv behandling som kan ge synbara resultat efter bara en session. Du kommer att märka en förbättring i hudens fasthet, elasticitet och ton.

  2. Skonsam behandling: HIFU 9D är en skonsam behandling som inte orsakar någon smärta eller obehag. Du kommer att känna dig bekväm och avslappnad under hela behandlingen.

  3. Långvariga resultat: Resultaten av HIFU 9D varar länge och du kommer att märka en förbättring i hudens utseende och känsla under en lång tid.

  4. Passar alla hudtyper: HIFU 9D passar alla hudtyper och är en utmärkt behandling för människor i alla åldrar som önskar förbättra hudens utseende och känsla.

  5. Minimal downtime: HIFU 9D är en behandling med minimal downtime, vilket innebär att du snabbt kan återgå till dina dagliga aktiviteter efter behandlingen.

Om du önskar förbättra hudens utseende och känsla är HIFU 9D den perfekta behandlingen för dig. Du kan uppleva en mängd fördelar och resultat av den avancerade teknologin och få en mer ungdomlig och frisk hud. Boka en tid idag och upplev fördelarna med HIFU 9D!

Vår prislista för HiFu 9D

 

HIFU 9D hela ansikte, hals och dubbelhaka

40 minuter, 3 500 kr

HIFU 9D Dubbelhaka

15 minuter, 649 kr

HIFU 9D Hals & Dubbelhaka

20 minuter, 1 500 kr

HIFU 9D Lår

30 minuter, 3 999 kr

HIFU 9D mage eller kärlekshandtag

30 minuter, 3 999 kr

HIFU 9D runt ögonen

20 minuter, 1 500 kr