HiFu Behandlingar

HIFU - huduppstramning och fettreducering HIFU (Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud)är en icke-kirurgisk behandling där man använder sig av säker ultraljudsenergi för att lyfta och strama åt huden på ett naturligt sätt, utan kirurgi och utan konvalescens.

Om behandlingen

HIFU – huduppstramning och fettreducering HIFU (Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud)är en icke-kirurgisk behandling där man använder sig av säker ultraljudsenergi för att lyfta och strama åt huden på ett naturligt sätt, utan kirurgi och utan konvalescens.

Man börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen.

Behandlingen tar 15 till 90 minuter och man ser fullt resultat efter cirka tre månader då det har bildats nytt kollagen i huden som lyfter och föryngrar. De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror på ålder och hudens tillstånd.

Alla hudtyper både män och kvinnor kan genomföra behandling med HIFU. Dock ej gravida, eppileptiker eller personer med pacemaker.
Med hög precision värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, t ex 3 eller 4,5 millimeter.

Uppvärmningen ger biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagennybildning, uppstramning av djupa bindvävshinnan och minskning av fettlagret beroende på vilket djup man arbetar på.

Vår prislista

HIFU 7D hals + dubbelhaka erbjudande 899 kr (ord pris 1800) 20 minuter, 899 kr


HIFU 7D Dekulltage erbjudande 1500 nu , 0rd pris (3000) 30 minuter, 1 999 kr


HIFU 7D Runt ögonen 20 minuter, 999 kr


HIFU 7D ANSIKTE+ HALS + dubbelhaka erbjudande 2499 kr ord pris 530035 minuter, 2 499 kr


HIFU 7D kropp / mage eller kärlekshandtag erbjudande 2999 nu (ord pris 6000) 40 minuter, 3 999 kr