RF Microneedling

RF Microneedling är en innovativ teknologi inom skönhetsbranschen som erbjuder många fördelar för huden.

RS microneedling på Göteborgs Estetisk Medicin ger dig en naturlig ansiktsföryngring. Vi har erfarna behandlare som hjälper dig att få ett fräscht och ungdomligt utseende. Kontakta oss idag för att boka en tid.

Om behandlingen RF Microneedling

RF Microneedling är en innovativ teknologi inom skönhetsbranschen som erbjuder många fördelar för huden. Här är några av de många fördelarna med RF Microneedling:

  1. Effektiv behandling: RF Microneedling är en mycket effektiv behandling som tar sig an en mängd hudproblematik, inklusive rynkor, ojämn hudton, solskador och åldersfläckar. Du kommer att märka en förbättring i hudens utseende och känsla efter bara en behandling.

  2. Skonsam behandling: RF Microneedling är en skonsam behandling som inte orsakar någon smärta eller obehag. Du kommer att känna dig bekväm och avslappnad under hela behandlingen.

  3. Snabb återhämtning: RF Microneedling är en behandling med minimal downtime, vilket innebär att du snabbt kan återgå till dina dagliga aktiviteter efter behandlingen.

  4. Förbättrar hudens elastisitet: RF Microneedling hjälper till att förbättra hudens elastisitet och ge den en ungdomligare, mer strålande utseende.

  5. Passar alla hudtyper: RF Microneedling passar alla hudtyper och är en utmärkt behandling för människor i alla åldrar som önskar förbättra hudens utseende och känsla.

  6. Djup penetration: Genom att använda mikronålar som penetrerar huden på djupet, kan RF Microneedling nå de djupare hudlager som är svåra att behandla med andra tekniker.

RF Microneedling är en avancerad behandling som ger snabba, effektiva resultat. Om du önskar förbättra hudens utseende och känsla, boka en tid för RF Microneedling idag och upplev fördelarna med den innovativa teknologin!

Vår prislista för RF Microneedling

RF Microneedling -hals och dubbelhaka

25 minuter, 600 kr

RF Microneedling – Hela Ansikte

35 minuter, 749 kr

RF Microneedling – Hela Ansikte inklusive hals+dubbelhaka

40 minuter, 1 200 kr

RF Microneedling -händer

30 minuter, 1 000 kr

RF Microneedling- dekolletage

20 minuter, 1 500 kr

RF Microneedling- hudbristningar

30 minuter, 1 000 kr