fbpx

VARMT VÄLKOMNA TILL EM KLINIK!

Göteborgs Estetisk Medicin Klinik är en nyöppnad skönhetsklinik i Kvillebäcken. Hos oss hittar du behandlingar för hela kroppen. Allt från massage och härliga ansiktsbehandlingar till lash lift, fillers & laserbehandlingar.

Hifu

HIFU -huduppstramning och fettreducering är en icke-kirurgisk behandling där man använder sig av säker ultraljudsenergi för att lyfta och strama åt huden på ett naturligt sätt, utan kirurgi och utan konvalescens.

ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder allt din hud behöver, från en klassisk ansiktsbehandling till specifika behandlingar med en högre koncentration av djupverkande ingredienser för att ge resultat. 

fillers

Filler är ett medel som fyller ut dina rynkor och formar delar av ditt ansikte, exempelvis läppar eller kindben. Läs mer om hur våra behandlingar går till med fillers eller botox.

Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder Thalgo

Upplev verklig marin skönhet med denna signatur ansiksbehandling anpassande för alla hudtyper. Efter en avkopplande välkomstmassage rengörs och exponeras huden försiktigt. En mask av ren naturlig tång känd för sina rika minraler, vitaminer & aminosyror egenskaper appliceras sedan för att remineralisera och vitalisera huden.

Thalgo’s Heart of the Ocean-massage med rörelser som återskapar havets rytmiska rörelser, slappnar av ansiktsmusklerna och lindrar spänningar. Därefter appliceras serum och fuktighetskräm lämpligt för din hudtyp för att slutföra behandlingen.

Din hud lämnas mjuk, strålande och vacker.

våra behandlingar

Vi bjuder in dig att utforska de olika behandlingarna som vi erbjuder och hitta vilket ger dig de bästa sätten att koppla av, varva ner eller få dig känna dig mer energisk och levande.

fillers & botox

THALGO La Beaute Marine

BB GLOW

Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper. Denna behandling jämnar din hudton och ger dig en frisk och strålande utseende.

Effekten märks redan efter den första behandlingen och förstärks under de första två veckorna och håller i drygt 4 månader. Vill man få ett långvarigt resultat till 6–12 månader beror på hud typ rekommenderas upprepande procedurer. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3–5 behandlingar men det går lika bra att bara göra en behandling.

Hur behandling går till:
Behandling börjas med snabb kemisk peeling. För att uppnå bästa effekt så görs en Microneedling behandling. BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. Efter BB Glow mesoserum används alkoholfri gelmask som återfuktar och lugnar ner hud.

ögonfransar & bryn

ansiktsbehandlingar

trådning

HIFU

HIFU -huduppstramning och fettreducering HIFU (Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud)är en icke-kirurgisk behandling där man använder sig av säker ultraljudsenergi för att lyfta och strama åt huden på ett naturligt sätt, utan kirurgi och utan konvalescens. Man börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen.

Behandlingen tar 15 till 90 minuter och man ser fullt resultat efter cirka tre månader då det har bildats nytt kollagen i huden som lyfter och föryngrar. De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror på ålder och hudens tillstånd.
Alla hudtyper både män och kvinnor kan genomföra behandling med HIFU. Dock ej gravida, eppileptiker eller personer med pacemaker.
Med hög precision värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, t ex 3 eller 4,5 millimeter.

Uppvärmningen ger biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagennybildning, uppstramning av djupa bindvävshinnan och minskning av fettlagret beroende på vilket djup man arbetar på.

HÅRBORTTAGNING MED DIOD-LASER

Hårborttagning med diod-laser är den senaste tekniken inom hårborttagning och är en effektiv, snabb och säker metod för att uppnå ett permanent resultat. Det fungerar genom att laserljuset passerar genom huden och värmer upp pigment i håret. Värmen sprider sig därefter från håret ned till hårrötterna som värms upp till ca 70° Celsius och dör. Temperaturen i hårrötterna bestäms av laserljusets dos. För att uppnå ett optimalt resultat med minsta möjliga risk för biverkningar är det viktigt att anpassa dosen till hud- och hårfärgen.

I jämförelse med andra hårborttagningsmetoder är risken för hudskada mycket liten, bland annat för att diod-laserns inbyggda kylsystem kyler ned huden under behandlingen.

kontakta oss

Vi tar gärna emot dina önskemål. Om du behöver mer information, tveka inte att kontakta oss för en gratis konsultation.

månadens erbjudande

Lyx ansiktsbehandling. 90 min!

Unna dig en härlig ansiktsbehandling som innefattar rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, mask, kollagen kräm. (Ord pris: 899:-)

Kontakta oss