Thalgo Behandlingar

Djupt i haven finns dolda skatter av mineraler, rika vitaminer, aminosyror och andra aktiva molekyler som organismer och växter producerar för djuphavsöverlevnad.

Om behandlingen

THALGO uppfanns av en fransk apotekare vid namn Andre Boucle, som var djupt intresserad av den marina världen och dess rika reserver. Djupt i haven finns dolda skatter av mineraler, rika vitaminer, aminosyror och andra aktiva molekyler som organismer och växter producerar för djuphavsöverlevnad. 
 
1964 drog Rene Quinton, tillsammans med professor Dubarry och Guelfi, slutsatsen att den marina världen skulle vara en källa till enorm hälso- och skönhetsutforskning under decennier framöver. De har producerat hudvårdsprodukter som innehåller alger och extrakt av tång för medicinska och skönhetsbehandlings ändamål. 
 
I THALGO används alger inom medicinområdet och den speciella kombinationen av de tre algerna på grund av deras rika mineral-beståndsdelar. 100% naturligt algpulver används fortfarande för att avgifta, leverera mineraler, reglera talg och vitalisera huden. 

Vår prislista

Thalgo Ansiktsbehandling Source Marine , Brightening, Energi lift, Collagen

70 minuter, 699 kr

Thalgo extra lyx ansiktsbehandling Alg mask

80 minuter, 799 kr

Thalgoo kollagen ögon

60 minuter, 399 kr